sign up for the newsletter
CHOOSE YOUR LANGUAGE
REGION ON THE MAP

Info

disclaimer

De Stadsregio Arnhem Nijmegen en haar partners Regionaal bureau voor toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Kamer van Koophandel Centraal Gelderland (KvK), VNO-NCW Regio Arnhem Nijmegen zijn verantwoordelijk voor de informatie die op de Arnhem Nijmegen city region webportal is geplaatst.

We besteden de grootst mogelijke zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet als mogelijk houden van deze informatie. Ondanks deze zorg kan de informatie soms niet meer helemaal actueel, compleet of correct zijn.

Ook doen wij ons uiterste best om de toestemming van iedere rechthebbende van met name beeldmateriaal te achterhalen. Als wij daar niet helemaal in zijn geslaagd, kunnen correcties kunnen altijd aan ons worden doorgegeven.

Op geen enkele manier kunnen er rechten worden ontleend aan de informatie op deze webportal. De Stadsregio Arnhem Nijmegen en haar partners kunnen voor geen enkel gevolg dat zou kunnen zijn ontstaan door gebruik van de informatie van deze webportal verantwoordelijk worden gehouden.

De webportal kan toegang geven tot andere websites en informatiebronnen die beheerd worden door derden. De Stadsregio Arnhem Nijmegen en haar partners kunnen ook voor geen enkel gevolg dat zou kunnen zijn ontstaan door gebruik van deze informatie verantwoordelijk worden gehouden.

Alle transacties op deze portal vinden plaats tussen de bezoeker van de webportal en de aanbiedende organisatie. Deze aanbieder is niet noodzakelijkerwijs de Stadsregio Arnhem Nijmegen of éen van haar partners.

Hotel boekingen en arrangement boekingen worden aangegaan tussen de bezoeker van de webportal en het RBT KAN.

Privacy

De Stadsregio Arnhem Nijmegen en haar partners hechten zeer aan de privacy van de bezoeker met betrekking tot het gebruik van persoonlijke details bij het analyseren van het gebruik van deze webportal. De informatie die we destilleren uit het bezoekersgedrag wordt slechts gebruikt om de technische ontwikkelingen te ondersteunen en de informatie te verbeteren, en zal nooit gebruikt worden om individuen te identificeren. Alle persoonlijke informatie, gegeven in verzoeken om informatie of in e-mailverkeer wordt uitsluitend gebruikt om de onderhavige kwestie af te handelen en wordt daarna altijd vernietigd.

Auteursrecht

De Stadsregio Arnhem Nijmegen en haar partners bezitten het auteursrecht over de informatie op deze webportal. Dit omvat ook het logo en ander beeldmateriaal. Niets van deze informatie mag gepubliceerd, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt zonder schriftelijke toestemming van De Stadsregio Arnhem Nijmegen. Gebruik van de informatie voor privé doeleinden is toegestaan.

Document acties
Volg ons

  

 
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.